Skip to content

Priser

Kvalitets mødebooking til fordelagtige priser[vc_row center_row=”yes” border_color=”#cfcfcf” border_width=”0px 0px 1px 0px” padding_bottom=”50″ el_class=”wt_faq_row wt_no_vccol_padd” page_width=”850″][vc_column][vc_column_text css_animation=”left-to-right” el_class=”col-md-6″]

Fordele

Grundet vores lokation kan vi tilbyde mødebooking, og andre telemarketing-ydelser til attraktive priser, uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Vi har de seneste mange år, indsamlet kvalificeret og analyseret data, som vi bruger til vores mødebooking kampagner. Udfra forskellige parametre, kan vi trække målrettet data ud til jeres mødebooking kampagne, som på forhånd afdækker jeres kriterier. Vi tilbyder mødebooking fra 899 kr per afholdt møde, afhængig af kriterier og segment, eller fast timepris fra 269 kr per time.

Kom hurtigt og nemt igang

Mødebooking.com anbefaler altid en opstartspakke på 10 møder, eller 37 timer, hvor vi på et begrænset antal emner/møder kan vurdere egnetheden for et samarbejde. Vi leverer emner, og har ingen opstartsgebyrer. Inden opstart, briefer I med phoneren per telefon, og I får brugeradgang til vores system Adversus.dk, så I kan integrere kalendre, se oversigter over møder, og trække rapporter over bearbejdede emner. I betaler kun for afholdte møder, og I vælger selv hvilke betalingsmodel der passer til jeres mødebooking-kampagne.

Skal vi tage en uforpligtende dialog?

Jeg både coacher mødebooking, og booker møder dagligt, så jeg ved hvad der skal til. Ring til mig på 60513387, jeg deler gerne ud af min viden og erfaring med mødebooking.

[/vc_column_text][vc_column_text css_animation=”right-to-left” el_class=”col-md-6″][/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]