Skip to content

Om Os

Kontakt os, og lad os tage dialog om jeres opgave Tlf 32224987 email kjo@moedebooking.com

Mødebooking.com

Mødebooking.com er en værdiskabende salgsafdeling, der arbejder med mødebooking som spidskompetence. Vi hjælper dagligt virksomheder med den indledende og opfølgende kontakt til emner i salgsøjemed. Vi lever og ånder for at levere kvalitets-mødebooking, der skaber værdi og afkast for vores kunder. Vi er et team af modne og erfarne mødebookere, med en alder på over 30 i snit, som alle ser mødebooking som en OL disciplin. Vi har hjulpet over 100 danske og udenlandske virksomheder gennem den første del af salgets fase, med seriøse og effektive mødebooking-kampagner der giver resultater på bundlinjen.

Fordele

Grundet vores lokation kan vi tilbyde mødebooking, og andre telemarketing-ydelser til attraktive priser, uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Vi har de seneste mange år, indsamlet kvalificeret og analyseret data, som vi bruger til vores mødebooking kampagner. Udfra forskellige parametre, kan vi trække målrettet data ud til jeres mødebooking kampagne, som på forhånd afdækker jeres kriterier. Vi tilbyder mødebooking fra 899 kr per afholdt møde, afhængig af kriterier og segment, eller fast timepris fra 239 kr per time. 

Risikofrit mødebooking koncept

Alle vores løsninger er skræddersyet efter vores kunders individuelle ønsker og, behov samt kriterier. Vi tilbyder altid mødebooking udfra et fair og ærligt no cure no pay koncept, hvor aflyste og ikke godkendte møder erstattes, uden diskussion og ekstra beregning. Inden opstart af mødebooking-kampagnen, aftaler vi på forhånd hvilke kriterier og behov som skal afdækkes. Herefter udarbejder vi detaljeret en plan for, hvordan vi sikre jer den bedst mulige opstart. I bliver dagligt rappporteret med bookinger, kontakede emner samt opdateringer i jeres branche. Vi vil jeres foretrunke partner, til jeres næste mødebooking forløb!

Kom hurtigt og nemt igang

Mødebooking.com anbefaler altid en opstartspakke på 10 møder, eller 37 timer, hvor vi på et begrænset antal emner/møder kan vurdere egnetheden for et samarbejde. Vi leverer emner, og har ingen opstartsgebyrer. Inden opstart, briefer I med phoneren per telefon, og I får brugeradgang til vores system Adversus.dk, så I kan integrere kalendre, se oversigter over møder, og trække rapporter over bearbejdede emner. I betaler kun for afholdte møder, og I vælger selv hvilke betalingsmodel der passer til jeres mødebooking-kampagne.